Privacy policy - Nomad Home

Nomad Home hecht veel waarde aan de privacy rechten van bezoekers en klanten. Daarom gaan wij zeer zorgvuldig om met de gegevens welke wij verzamelen. Dit statement heeft een informatieve functie om onze bezoekers en klanten in te lichten over onze richtlijnen en maatregelen met betrekking tot dit onderwerp. Ook wordt er toegelicht welke gegevens er door ons verwerkt en tevens beschermd worden.

Dit statement is van toepassing voor alle bezoekers van onze website en klanten die via deze website een aankoop hebben gedaan, danwel via social media een aankoop doen! 

 

Identiteit
Nomad Home gevestigd aan de goudenregenhof 31, 3434tj Nieuwegein kvk is 82593930 gverzamelt-, en is beheerder van alle persoonsgegevens die worden verstrekt via de website, en daarmee verantwoordelijk voor bescherming van deze gegevens conform toepasselijke recht- en regelgeving inzake bescherming persoonsgegevens. 

Most Wanted verzamelt persoonlijke informatie bij o.a. het aanmaken van een account, het plaatsen van een bestelling en het aanmelden voor een nieuwsbrief. Deze informatie is vereist om orders goed te kunnen verwerken en versturen. Nomad Home bepaalt welke persoonsgegevens verwerkt worden, voor welk doeleinde en voor hoe lang deze gegevens worden bewaard.

 

Juridische grond

Nomad Home heeft gegevens van je nodig vanwege de contractuele afspraken tussen jou en Nomad Home, zoals jouw aankoop van een product of je recht op garantie.
Dit is het geval bij:

- Het plaatsen van een order
- Bezorging van de order
- Retour & ruiling
- Contact met onze klantenservice

 

Daarnaast kunnen we je gegevens gebruiken bij ‘gerechtvaardigd belang’. Dit betekent dat we onze bezoekersen klanten de meest optimale, persoonlijke service willen verlenen. Dit belang geldt voor:

- Contact met onze klantenservice
- Reviews & klanttevredenheidsonderzoek
- Bezoek van onze website
- Accountbeheer
- Nieuwsbrieven
- Acties & promoties
- Social media kanalen

Er kan ook een wettelijke verplichting zijn om je gegevens te gebruiken. Bijvoorbeeld wanneer er sprake is van een vermoeden van fraude. In sommige gevallen heb je ons zelf toestemming gegeven om je gegevens te gebruiken, zoals wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief. Dit houden wij netjes bij.

 

Wie heeft toegang tot persoonsgegevens?

We geven je gegevens alleen door aan andere partijen als dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Het betreft dan: bezorgpartners, leveranciers, betaalpartners, IT-dienstverleners en/of partijen die onze reviews verzamelen.
De partijen die van ons toegang krijgen tot je gegevens, mogen deze uitsluitend gebruiken om jou een dienst te leveren namens Nomad Home. Tenzij zij zelf verantwoordelijk zijn voor het verkrijgen en beschermen van je gegevens.


We verkopen jouw gegevens nooit aan derden.

 

Bewaartermijn

We bewaren en gebruiken jouw gegevens niet langer dan noodzakelijk. Hierna verwijderen we alle data die we hebben of worden je gegevens geanonimiseerd en uitsluitend intern gebruikt voor analyses en rapportages.

We houden bepaalde termijnen aan, waarna we je gegevens verwijderen; 
- Inactieve klantaccounts verwijderen we na 7 jaar. Na deze termijn worden de gegevens geanonimiseerd en mogelijk gebruikt voor interne doeleinden.
- Van de Belastingdienst moeten wij onze administratie met factuur-, betaal- en bestelgegevens 7 jaar bewaren. Na deze termijn gebruiken we uitsluitend geanonimiseerde gegevens voor interne doeleinden.
- Als je je hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief of toestemming hebt gegeven voor het ontvangen van gepersonaliseerde berichten, dan bewaren we die toestemming 5 jaar lang. Ook als je beslist dat je de nieuwsbrief of gepersonaliseerde berichten niet meer wilt ontvangen, bewaren we de intrekking van je verzoek.
- Gegevens die we gebruiken om fraude te voorkomen bewaren wij zo lang als nodig. 

 

Jouw rechten

De bezoeker/klant blijft in beheer van zijn/haar eigen persoonsgegevens. Daarom heb je altijd de volgende rechten:
- Recht op toegang
- Recht op portabiliteit
- Recht op correctie
- Recht op verwijdering
- Recht op bezwaar
- Recht op restrictie
- Recht op intrekken van toestemming

Vragen? Je kunt natuurlijk altijd contact met onze Data Privacy Officer opnemen via een e-mail naar info@NomadHome.nl

 

 

Verzendbeleid

Wij verzenden altijd voor €5,95 naar alle adressen in Nederland.  Vanaf €150 geen verzendkosten!

We streven ernaar elke bestelling binnen 24uur te verzenden. We garanderen echter te verzenden binnen 5 werkdagen. We verzenden niet tijdens het weekend en op officiële feestdagen. Als je specifieke voorkeur hebt voor verzending, zoals aangetekend, kun je dit kenbaar maken bij de comments bij de bestelling.

 

 

 

Retourbeleid

We weten zeker dat je dol bent op onze collectie, maar mocht een artikel toch niet aan je verwachtingen voldoen, kun je dit retour zenden binnen 14 dagen. We kunnen alleen artikelen retour nemen die niet beschadigd en niet gebruikt zijn. Ook moeten de labels/stickers er nog aan zitten. We verzoeken je het formulier hieronder in te vullen.

Klachten en onverwachte schade aan de producten worden in behandeling genomen en wanneer blijkt dat de klant recht heeft op vervanging zal het product worden vervangen. Wanneer het product niet meer leverbaar is, zal in overleg geslist worden tot vervanging voor een vergelijkbaar artikel of een tegoedbon. Het retourzenden van producten met klachten is noodzakelijk om vervangende producten te kunnen ontvangen. Deze retourzending is voor kosten van de klant.

Het retour zenden van artikelen komt niet voor rekening van Nomad home. Bewaar altijd je track en trace dat is jouw retourbewijs! 

 

Bij vragen kun je altijd contact opnemen.

 

Ik wil retourneren: